Aarhus - Klostergade 28 - 30

Kontorlejemål i hjertet af Aarhus

Beskrivelse

Ejendommen
Ejendommen Klostergade 28 - 30, hvori lejemålene er beliggende, er opført i 1922 / 1990i røde og gule mursten med termovinduer (og få enkeltlags vinduer) samt tegltag.

Ejendommen består af i alt 7 erhvervsejerlejligheder, hvoraf kælderen er udlejet til Restaurant Guldhornene, mens stueetagen samt en del af 1.salen er udlejet til In-Sport.

De øvrige 4 etager i Klostergade 28 er p.t. udlejet som kontor til Kiloo ApS, der har bekræftet, at de fraflytter lejemålene senest pr. 31.12.2017. 1. salen skal ifølge lejekontrakten fraflyttes nymalet på alle malbare flader samt med afhøvlede og lakerede gulve. Lejemålene på 2. til 4. sal er overtaget og fraflyttes uden istandsættelse fra lejers side, idet der dog for så vidt angår 3. salen forventeligt vil ske reetablering, herunder af indvendige døre.

Lejemålet i Klostergade 30 er p.t. udlejet til Ballet Akademiet.

Ejendommen fremstår generelt i god vedligeholdelsesmæssig stand, og der pågår p.t. renovering af elevatorteknikken, ligesom renovering af skorstenene er forestående.

I ejendommens gård forefindes 17 parkeringspladser, hvoraf 2 er udlejet til In-Sport. De resterende 15 parkeringspladser kan medlejes i forbindelse med indgåelse af lejekontrakt. Den årlige leje herfor udgør kr. 14.400,- ekskl. moms pr. parkeringsplads.

Ejendommen er yderst centralt beliggende i Aarhus city tæt på Magasin, Latinerkvarteret og Strøget.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.

Latinerkvarteret
Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. I bydelen er der både butikker og spisesteder - og der afholdes ofte små arrangementer på bydelens centrale pladser Pustervig Torv og Kloster Torv.

Bydelen fik sit nuværende navn i 1990'erne, da det har mange lighedstræk med det kendte kvarter i Paris af samme navn. Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Nogle af bydelens huse stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Mellem de historiske og stemningsfulde gader, der bærer navnene: Mejlgade, Guldsmed­gade, Badstuegade, Klostergade, Volden, Studsgade, Borggade, Rosensgade og Graven, ligger Pustervig Torv og Kloster Torv som de to centrale hyggelige pladser i kvarteret.

De smalle gader med toppede brosten og smukke huse byder på helt specielle maleriske oplevelser. Atmosfæren er livlig og hyggelig.

Latinerkvarterets særegne charme fuldendes i en perfekt blanding mellem de mange specialforretningers spændende udbud, de mange kunsthåndværkeres værksteder og caféer / restauranters indbydende menukort. Kort sagt, Latinerkvarteret byder på mange fristelser.

Bydelen har sin egen identitet i Aarhus. Netop af den grund har forretninger, caféer og butikker samlet sig i deres egen forening.
  • Samlet etageareal: 1.776 m²
  • Lejemål fra 186 m²
  • Centralt beliggende i Aarhus city tæt på Magasin, Latinerkvarteret og Strøget
  • Mulighed for leje af op til 15 parkeringspladser
  • Leje: fra kr. 995,- pr. m² + drift

Kontor

Leje kr. 1.918.530
Areal 1.776 m2
Sagsnr. 284352
Adresse Klostergade 28 - 30
8000 Aarhus C
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Værelse
Luk