Bygmestervej 23A, Ringe

Fantastisk eksponeret butikslejemål

Beskrivelse

I veludstykket erhvervsområde udbydes nu én af Ringes mest eksponerede ejendomme til leje. Ejendommen er opført i 2008 og fremstår overalt særdeles indbydende i flotte og vedligeholdelsesfrie materialer.

Lejemålet er indrettet med store vinduespartier fra gulv til loft hele vejen rundt for optimal eksponering. Gulvet er belagt med beton og der er strålevarme i butiksdelen med en loftshøjde på ca. 4 m. Derudover findes rigtig fine personalefaciliteter i form af køkken og toiletter, mens der også kan tilbydes særskilt kundetoilet. Bagerst i lejemålet er der indrettet lager samt 2 porte i niveau med kraftstik og kaloriferevarme. I tilknytning hertil findes ydermere fint kontor med egen indgang.
I fronten af butikken er der trappeopgang til repos, hvor der kan indrettes udstilling eller administration.
Selve lejemålet er yderst fleksibelt indrettet med flere opdelingsmuligheder samt indgange. Beliggenheden direkte ud til Svendborgmotorvejen giver byens bedste placering for uundværlig eksponering. Udenomsarealerne er udlagt til parkering for ejendommens brugere.
Nærmeste naboer er den succesfulde møbelbutik Trend Bazaar, Lidl, bilforhandlere mv. Lejemålet vil fremover være særdeles velegnet til udvalgsvarer, bilforhandlere, fitnesscenter mv. som kan have glæde af den store facadeværdig direkte ud til motorvejen.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 2.976 m² - butik, lager og personalefaciliteter
  • Kan opdeles
  • Facade direkte ud mod Svendborgmotorvejen
  • Årlig leje: Fra kr. 500,- pr. m² ekskl. drift

Retail

Leje kr. 1.488.000
Areal 2.976 m2
Sagsnr. 283886
Adresse Bygmestervej 23A, st. Dør/lejl. 1 og 2
5750 Ringe
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Toilet
Facade
Facade
Udendørs
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk