Glamhøjvej 2A-2G, Brabrand

Boligudlejningsejendom beliggende i smukke omgivelser

Beskrivelse

Ejendommen er oprindeligt opført som gård med flere længer, men har sidenhen også været anvendt som "oldekolle". I dag er ejendommen indrettet som en veldrevet udlejningsejendom med 10 boliglejemål, samt et erhvervslejemål udlejet til Lyngby Entreprise A/S.

Boliglejemålene er i varierende størrelser fra 50 til 112 m². Lejlighederne er etableret i 2004 og fremstår derfor i moderne og pæn stand. Lejerne i en ejendom som denne, sætter pris på den stille, naturrige beliggenhed samtidig med de kan få et lejemål af en passende størrelse. Der er nyere tegltag på længerne bortset fra det oprindelige stuehus. Taget er belagt med røde vingeteglsten, men en nyere tilbygning er opført i gule teglsten med built-up-tag. Det oprindelige stuehus har ældre eternittag.

Der er depotrum til boligerne i én af gårdlængerne. Herudover er der lager/opbevaring til hhv. erhvervslejemålet, ligesom de nuværende ejere af ejendommen også bruger en del til opbevaring. Her kunne måske være mulighed for opdeling og/eller udlejning af ekstra plads til eksterne brugere.

I den ene gårdlænge er der et delvist uudnyttet tagrum (der er etableret nyere tag med isolering), som evt. kan udnyttes helt ved at tillægge areal til de i stueplan
eksisterende boliger. Der er fælles p-plads til ejendommens brugere, ligesom der er fælles gårdplads.

Erhvervslejemålet (Lyngby Entreprise) er etableret i 2008 fremstår yderst pænt med flotte plankegulve, fritlagte loftsbjælker, nyere køkken-/velfærdsfaciliteter, pejs, åbent til kip og med et indskudt dæk. Lejemålet fremstår lyst og moderne med et rustikt touch, som gør det indbydende at komme ind i. Lejemålet er primært indrettet som åbent kontorlandskab og er forberedt til indretning/opdeling i mindre enheder, så ejendommen er fremtidssikret ved en evt. senere genudlejning.

Ejendommen er beliggende i et ældre, idyllisk landsbymiljø, Lyngby, lidt udenfor Aarhus. Landsbyen består af flere ældre, stråtækte ejendomme, som leder tankerne hen på en tidligere tid. Til ejendommen hører en stor grund med plads til både parkering, grønt areal med urtehaver og græsplæner.

Her får du som køber en idyllisk beliggende udlejningsejendom, flot restaureret og moderniseret og stadig med plads til at udnytte et yderligere potentiale.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse og fremvisning.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Samlet etageareal: 1.874 m² - heraf 771 m² bolig
  • 10 lejligheder og ét erhvervslejemål
  • Flot moderniseret og restaureret ejendom
  • Beliggende i idylliske omgivelser ved Lyngbygaard Golfklub
  • Afkast 1. år: ca. 7,5 %
  • Pris: kr. 10.500.000,- kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 1.874 m2
Afkast 7,55%
Pris kr. 10.500.000
Sagsnr. 283615
Adresse Glamhøjvej 2
8220 Brabrand
HENT PROSPEKT
Kontor
Set fra vejen
Set fra haven
Set fra vejen
Kontor
Kontor
Køkken
Set fra vejen
Spisestue
Kontor
Kontor
Køkken
Køkken
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Badeværelse
Værelse
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Luk