Brovejen 242, Middelfart

Projektejendom sælges

Beskrivelse

Markant erhvervsejendom på attraktiv hjørnebeliggenhed med facade direkte ud til befærdet indfaldsvej. Ejendommen har tidligere huset Fyns Politi og er
særdeles velvedligeholdt med pudset facade og er ligeledes veldisponeret med en masse lysindfald fra vinduespartier m. solafskærmning langs facade samt atrium med hyggeligt gårdmiljø.

Indretningen består af modtageområde med direkte adgang til administrationsafsnit i form af fordelingsgang til kontorlokaler af varierende størrelser. Dertil hører møde- og konferencelokaler samt personaleafsnit med køkken, kantine og toiletfaciliteter.
Selve kontorindretningen er yderst fleksibel med lette skillevægge, så en ny
bruger let kan tilpasse eventuelle ændringsønsker.

Fra stueplan er der direkte adgang til kælder som er indrettet med omklædnings- og badfaciliteter samt disponibelt opbevaringsrum. Dertil hører således også aflåst våbenrum samt skydebane fra tidligere anvendelse. Fra kælderplan er der direkte udgang til overdækket halvtag til parkering med ca. 7 parkeringspladser, mens der i tilstødende bygning også er indrettet carport og opbevaring.

Ejendommen er indhegnet og øvrige arealer er udlagt til parkering og beplantning. En særdeles markant og spændende ejendom på attraktiv beliggenhed som let kan genanvendes som virksomhedsdomicil.

Alternativ anvendelse kunne være udvalgsvarebutik, restaurations- eller kulturelle og offentlige formål - der tages dog forbehold for godkendelse fra Middelfart Kommune omkring ændret anvendelse.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Etageareal: 1.367 m², heraf 1.114 m² kontor
  • Særdeles markant hjørnebeliggenhed
  • Velholdt kontorejendom m. gode p-forhold
  • Potentiel mulighed for ændret anvendelse
  • Pris: kr. 6.800.000,- kontant

Kontor

Areal 1.367 m2
Pris kr. 6.800.000
Sagsnr. 284225
Adresse Brovejen 242
5500 Middelfart
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Hall
Badeværelse
Badeværelse
Have
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Set fra vejen
Set fra vejen
Luk