Jernbanegade 75-77, lejemål 16, Middelf

Velbeliggende kontor/kliniklokaler udlejes

Beskrivelse

Med Middelfarts vel nok bedste placering ved siden af banegården og kun få minutters gang til gågaden udlejes 437 m² kontor/klinik, beliggende i ejendommen kaldet Middelfart Midtpunkt. Lejemålet kan udvides i henhold til nærmere aftale. I den forbindelse henvises i øvrigt til sag 285006 på vores hjemmeside www.colliers.dk, hvor det fulde ledige areal fremgår.

Ejendommen er elevatorbetjent med adgang for gangbesværede.

På denne meget attraktive og synlige beliggenhed og med direkte adgang fra stort parkeringsareal, udlejes dette lejemål som igennem mange år har været udlejet til Middelfart Kommune. Ejendommen egner sig i særdeleshed til behandlerhus med eksisterende lejere som Middelfart Fysioterapi, øjenlæge en tandtekniker m.v. Som lejer har man derfor mulighed for at tiltræde dette fællesskab af behandlere og dermed drage nytte af synergien ved at samle behandlere under samme adresse. Ejendommen er yderst velfungerende med en høj grad af eksponering samt gode forbindelser til offentlig transport.

Lejemålet indeholder fleksibel indretning med reception, kontorer af varierende størrelse, mødelokaler, frokoststue, køkken- og toiletfaciliteter samt kopirum m.v.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 208 m² kontor/klinik
  • Præsentabelt behandlerhus m. parkering
  • Adgang for gangbesværede
  • Fleksibel indretning
  • Mulighed for momsfrit lejemål
  • Årlig leje: kr. 145.600,- (kr. 12.133,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 145.600
Areal 208 m2
Sagsnr. 285270
Adresse Jernbanegade 75-77, 1. sal lejemål 16
5500 Middelfart
Luk