John F. Kennedys Plads 1E, Aalborg

Attraktivt kontorlejemål beliggende i hjertet af Aalborg

Beskrivelse

I hjertet af Aalborg og med banegården som nærmeste nabo ligger Kennedy Centret - et ca. 35.000 m2 stort citycenter med p-hus, Nordisk Film Biograf, kontorer, privathospital, dagligvarebutik samt en række specialbutikker og restauranter.

Centret omfatter endvidere en top moderne busterminal med bybusser og ca. 900 daglige regionalbusafgange, som udgør et regionalt knudepunkt, hvorved ca. 4,5 mio. personer årligt passerer gennem centret. Der er direkte tilkørsel til centret fra Aalborgs 'ringvej' Østre Alle, og det omkringliggende område er under kraftig vækst og byfornyelse. Nærmeste naboer udover Aalborg Banegård er boligejendomme, ungdomsboliger samt uddannelsessteder som VUC Nordjylland, Aalborg Studenterkursus og SOSU Nord. Endvidere findes Sundhedens Hus med flere praktiserende læger, klinikker og fysioterapeuter.

Dette i kombination med de gode parkeringsforhold gør, at beliggenheden er yderst attraktiv for alle virksomheder, der ønsker attraktive lokaler på bedste beliggenhed i Aalborg Centrum.

Adgang til lokalerne sker fra gadeplan v/ John F. Kennedys Plads. Fra indgangsniveau er der trappe og elevator til kontorlokalerne, der er placeret på 2. etage.

Lokalerne fremstår lyse og venlige og der er en fantastisk udsigt over Aalborg, Kildeparken samt John F. Kennedys Plads. Lokalerne er indrettet med storrumskontorer, mødelokaler, mindre kontorer samt toiletfaciliteter.
I lejemålene er der endvidere installeret ventilation/køl.

I forbindelse med overtagelse af lejemålet er der mulighed for fleksibel indretning efter lejers særskilte ønsker og behov.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Etageareal: 680 m²
  • Fleksible lokaler til kontorer, klinikker mv.
  • Beliggende i City Center sammen med Aalborg Busterminal
  • Nabo til Aalborg Banegård
  • Centret har eget p-hus med 350 p-pladser
  • Årlig startleje: fra kr. 950,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 646.000
Areal 680 m2
Sagsnr. 285414
Adresse John F.Kennedys Plads 1E m.fl. (2. sal)
9000 Aalborg
Facade
Facade
Facade
Facade
Gade
Facade
Facade
Luk