Østre Havnepromenade 26, 2.tv., Aalborg

Enestående kontorlejemål direkte til Østre Havn afstås

Beskrivelse

Flot nyindrettet 667 m² kontorlejemål beliggende på 2. sal i Aalborgs førende kontordomicil E-Huset, som er placeret direkte ud til Østre Havn.

Østre Havn er et nyt eksklusivt maritimt byområde i Aalborg med mange eksklusive ejerlejligheder, parkeringshuse og detailbutikker til forsyning af området m.v.

Lejemålet nuværende lejer ønsker at afstå pga. pladsmangel og flytter til andet lejemål i E-huset. Lejemålet er placeret på 2. sal og øvrige lejere i E-huset er advokatfirmaet HjulmandKaptain, Niras, Handelsbanken, Norriq, Willis, Spar Nord Bolig, Deloitte, Metropol Erhverv og Sydbank m.fl.. Fra ejendommen er der kort afstand til det nye Musikkens Hus, Nordkraft, havnepromenaden og midtbyen og hele området er yderst trafikalt velplaceret, både i forhold til Motorvej E45 og til de store indfaldsveje samt for offentlig transport og cyklister.

Lejemålet, som har en flot udsigt udover Østre Havn og Limfjorden er indrettet som kontorfællesskab med flot entre, køkken med loungeområde, åbent kontorlandskab/reception med 4 arbejdspladser, lys fordelingsgang, 2 mødelokaler, 5 enkeltmandskontorer, 3 dobbeltkontorer, stort flot og meget unikt chefkontor på ca. 70 m², 3 toiletter samt teknik/printerrum.

Der er elevator direkte til lejemålet fra den fælles kundeparkering/parkeringsdæk samt parkeringskælderen og i stueplan er der fælles kantine, mødecenter og øvrige fællesfaciliteter.

Der medfølger 6 parkeringspladser i parkeringskælderen og der er mulighed for leje af yderligere parkeringspladser i nyt parkeringshus, som er placeret tæt ved ejendommen.

Et lejemål der skal ses.

Ejendommen er energimærket med karakteren A.
  • Samlet etageareal: 667 m²
  • Nyindrettet kontor i E-huset - Aalborg flotteste kontordomicil
  • Bliv nabo til HjulmandKaptain, Niras, Norriq, Deloitte m.fl.
  • Elevator direkte til kundeparkering og p-kælder
  • Til lejemålet hører 6 p-pladser i p-kælderen
  • Fælles kantine, mødecenter og fællesfaciliteter
  • Årlig leje: kr. 750.080,- + moms

Kontor

Leje kr. 750.080
Areal 667 m2
Sagsnr. 285766
Adresse Østre Havnepromenade 26, 2. tv
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Luk