Blangstedgårdsvej 1, Odense SØ

Velbeliggende kontorejendom tæt på indfaldsvej

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende på særdeles eksponeret hjørnegrund ved Blangstedgårdsvej med facade direkte mod Munkerisvej, tæt på Bilka og Rosengårdcen­tret. Området er udlagt til erhvervsområde med et godt miks af virksomheder indenfor lager/logistik, kontor og liberale erhverv samt fitness center. Der er fra ejendommen 5 min kørsel til den nye motorvejsafkørsel, ligesom man let kommer ind til centrum via Munkerisvej.

Der er i ejendommen skabt et positivt miljø, som gør det attraktivt for mange nuværende og potentielle lejere i ejen­dommen, og ejendommen henvender sig til virksomheder i alle størrelser.

Selve lejemålet har facade ud mod Munkerisvej med mulighed for eksponering og synlighed. Lejemålet entreres fra parkeringsarealet og er indrettet som et storrumskontor med stort tilhørende mødelokale med vinduespartier ud mod storrum for lysgennemstrøm. Der tilhører ligeledes endnu et kontor/arkivrum i tilknytning til det åbne kontor. Indretningen er foretaget med lydlofter, lyse parketgulve samt lyse vægge. Opdelingen er opført med modulvægge for optimal fleksibilitet og en lejers ønske til eventuel ny indretning vil derfor kunne imødeses.

Foran ejendommen er grunden befæstet med SF-sten til parkeringsforhold for ca. 60 biler. Lejemålet på 127 m² er repræsentative erhvervslokaler
med adgang til fælles køkken og toiletfaciliteter.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 127 m² kontor
  • Fleksibel indretning m. fælles køkken
  • Lyse lokaler m. trægulve
  • Parkering i direkte forbindelse
  • Stor eksponeringsværdi direkte mod indfaldsvej
  • Årlig leje: kr. 82.550,- (kr. 6.879,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 82.550
Areal 127 m2
Sagsnr. 285810
Adresse Blangstedgårdsvej 1, tv.
5220 Odense SØ
Plantegning
Luk