Lille Gråbrødrestræde 1, 2. sal, Odens

Eksklusivt kontor midt i Odense centrum udlejes

Beskrivelse

Denne flotte historiske og fredede ejendom som tidligere fungerede som posthus, er beliggende i Odense city. Ejendommen er gennemgribende renoveret med bl.a. nypudset facade, nyt tag mv. og fremstår særdeles præsentabelt.

Ejendommen er bl.a. udlejet til Totalbanken, Cervogruppen m.fl. og henvender sig til den kvalitetsbevidste lejer. Der er kælder under ejendommen, hvor en del er udlejet til lejerne i ejendommen.

Lejemålet som udbydes, er beliggende på 2. sal i forhuset. Der er indgang til lejemålet via fornem hall. Lejemålet er indrettet som
storrumskontor med 2 tilhørende kontor/mødelokaler som er adskilt af glasvægge. Endvidere 2 moderniserede toiletter samt lækker stor
frokoststue med flot nyt køkken, med alt i hårde hvidevarer. I forbindelse med frokoststuen er der endvidere indrettet et tilstødende mødelokale opsat med glasvægge.

Lokalerne fremstår i absolut eksklusiv stil med bl.a. synlige hanebånd/bjælker og flotte plankegulve.

Lejemålet er beliggende i absolut centrum af Odense city som summer af liv og atmosfære. Direkte adgang til byens restaurationer og butikker. I tæt forbindelse med lejemålet er der mulighed for at leje parkeringspladser i p-hus.

Ejendommen er fredet, og er derfor fritaget for energimærke.
  • Samlet etageareal: 423 m² kontor inkl. personalefaciliteter
  • Fantastiske rammer i hjertet af Odense
  • Indretning af eksklusiv kvalitet
  • Andre lejere: Totalbanken, Cervogruppen mv.
  • Årlig leje: kr. 296.100,- (kr. 24.675,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 296.100
Areal 423 m2
Sagsnr. 285927
Adresse Lille Gråbrødrestræde 1, 2. sal
5000 Odense C
1. sal
Luk