Langelinie 11 / Hovedgaden 20, Fanø

Fanø Krogaard - Unik mulighed for at erhverve egen kro/hotel

Beskrivelse

Nu udbydes én af Fanøs mest karakteristiske ejendomme til salg, nærmere betegnet Fanø Krogaard. Fanø Krogaard er en af de ældste kroer i Danmark beliggende direkte ud til havnepromenaden i Nordby - Fanøs Hovedstad, midt i og med udsigt til Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensnarv.

Fanø Krogaard opfylder nutidens krav til komfort, samtidig med at den har en sjælden atmosfære og hygge. Kroen andrager et samlet etageareal på 1.654 m² og bygningerne vil pr. overtagelsesdagen være til fuld disposition for køber og overtages efter nærmere aftale med fuldt industrikøkken, service og inventar i såvel værelser som i restaurant.

Kroen rummer 17 dobbeltværelser heraf er 11 beliggende i hovedbygningen Langelinie 11, og de fleste af værelserne er med havudsigt over Vadehavet. Resten er beliggende i ejendommen i Hovedgaden 20.

Fanø Krogaard har en selskabskapacitet på ca. 250 gæster i de historiefyldte lokaler, heraf 150-180 i den store sal. Herudover en stor terrasse med plads til ca. 200 gæster om sommeren. Kroen er forsynet med mange smukke vægmalerier og dekorationer, antikke døre og en "stamtavle" der viser alle kroens ejere og forpagtere helt tilbage til 1664.

Transaktionen struktureres som en traditionel ejendomshandel, hvor køber forinden får adgang til et virtuelt datarum med ejendommens dokumenter.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.654 m²
  • Ledig til købers disposition
  • Inventar medfølger efter nærmere aftale
  • Stor terrasse med plads til ca. 200 gæster
  • Salgspris: 7.900.000 kontant

Hotel & Leisure

Areal 1.654 m2
Pris kr. 7.900.000
Sagsnr. 285842
Adresse Langelinie 11
6720 Fanø
HENT PROSPEKT
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Terrasse
Terrasse
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Terrasse
Set fra vejen
Set fra vejen
Terrasse
Terrasse
Forretning
Forretning
Forretning
Køkken
Soveværelse
Gang
Værelse
Udsigt
Set fra vejen
Luk