Vallensbækvej 16, Brøndby

Kontor og lager lige ved Holbækmotorvejen

Beskrivelse

Med en placering tæt på Holbækmotorvejen og Søndre Ringvej, ligger ejendommen helt perfekt. Lufthavnen og Københavns Centrum ligger inden for 15 minutters kørsel derfra, og det tager ca. 10 min til Vallensbæk Station med bus 30E. Flere store selskaber har domicil i kvarteret bl.a. Banedanmark, Ciber Danmark A/S, Bryggeriet Skands A/S, Schøller Stål A/S, Dunlop Hiflex A/S, Brødrene Dahl A/S, Quickpot A/S, Sanistål A/S, DHL Express A/S mfl. Ejendommen er pt. udlejet logistikvirksomheden Kühne & Nagel. De fraflytter ejendommen pr. 31.12.2018, hvorefter lejemålet vil være ledigt til overtagelse. Ejendommen er opdelt med hhv. 4.384 m² lager og 2.863 m² kontor.

Kontordelen:
Kontoret ligger i en separat bygning med direkte forbindelse til lagerdelen og fremstår gennemgående velvedligeholdt og med gennemlyste lokaler. Gulvene er belagt med tæpper. Kontorbygningen er opdelt i 2 plan samt med en mindre kælder med badefacilliter, omklædning, fyrrum samt lager/opbevaring. Kontorerne er indrettet med reception, mødelokaler, cellekontorer, storrumskontorer, kantine med industrikøkken, toiletter og tekøkkener. Hele administrationsbygningen er handicapvenlig.

Lagerdelen:
Lageret er delt op i 3 lagerhaller. Lager C, D og H. Alle lagerhaller fremstår regulere med en god loftshøjde, gode tilkørselsmuligheder og er belagt med betongulve.

Lager C har en frihøjde på 7,5 m. Der er etableret en elektrisk port på ca. 4 m til lastbil.

Lager D har en frihøjde på 6 m. Lageret har en elektrisk port samt ovenlysvinduer. Der er bygget et stort kølerum. Lager D har et sikkerhedsniveau på 6.

Lager H har 2 elektriske porte med tilkørselsramper og en frihøjde på 6 m. Til lager H er der en kontorafdeling i 2 plan med møderum, køkken og kontor. Portene har flere sikringsforanstaltninger mod indbrud. Hele ejendommen er istandsat i 2000. Ejendommen er løbende vedligeholdt. Der er desuden gode parkeringsforhold på ejendommen med over 100 p-pladser.

Ejendommen er ikke omfattet af Lov om fremme af energibesparelser i bygninger.
  • Samlet areal: 7.482 m², heraf bl.a. 4.384 m² lager og 2.863 m² kontor
  • Lige ved Holbækmotorvejen og med gode parkeringsforhold
  • Pæne lyse kontorer
  • Højloftet lager og flotte kontorfaciliteter samt kantine
  • Årlig leje: kr. 3.592.800,- (kr. 299.400,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 3.592.800
Areal 7.482 m2
Sagsnr. 285980
Adresse Vallensbækvej 16
2605 Brøndby
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Kontor
Møderum
Forretning
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Reception
Kontor
Kontor
Værelse
Værelse
Værelse
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Værelse
Kontor
Gang
Badeværelse
Værelse
Gang
Værelse
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk