Vallensbæk Stationstorv, Vallensbæk Str.

Velindrettet og flot, regulært butikslokale udlejes

Beskrivelse

Området
Vallensbæk Stationstorv og de omkringliggende arealer er i høj grad præget af et område i vækst. Der er i øjeblikket flere omfattende boligbyggerier i gang, hvor der etableres erhverv i bunden. Flere attraktive butikker har allerede placeret sig i området og der er også et solidt lejermix. Af omkringliggende butikker kan bl.a. nævnes Lagkagehuset, Fitness World, Rema1000, Maxi Zoo, SuperBrugsen, McDonalds, Sushi Restaurant og Cut 'N Go (frisørsalon).

Sammensætningen af butikker og Vallensbæk Station sikrer, at der i løbet af dagtimerne passerer mange potentielt handlende.
Knudepunkt
Letbanen fra DTU/Lundtofte-Lyngby til Ishøj langs Ring 3 forventes indviet i 2023, med stop ved Vallensbæk Stationstorv. Letbanen binder 11 kommuner sammen og understøtter den allerede igangværende udvikling i Vallensbæk.
Vallensbæk Station bliver trafikalt knudepunkt for skiftet mellem S-banen langs Køge Bugt og Letbanen.
Lejemålet
Lejemålet er på gode 160 m², indrettet regulært og med et godt overblik over butikken. Der er mange anvendelsesmuligheder, ligesom indretningen er meget fleksibel. Bagerst i lokalet er der indrettet personalevelfærd og evt. lager - såfremt dette skal benyttes.
På Vallensbæk Stationstorvs 6.000 m2 er der opført 26 nye butikker, som ligger ud til parkeringspladsen. Lejemålene er regulære og gennemlyste, og der er mulighed for at leje fra 56 m2 op til 1.000 m2.
De eksisterende lejere danner allerede grundlag for en stor kundegruppe, og det er nu udlejers ønske at udvide paletten af lejere med fx en blomsterhandler, tøj- og skobutikker.
  • 159 m² butik til kr. 2.000,- pr. m²
  • Vallensbæk Station bliver trafikalt knudepunkt mellem S-banen og Letbanen
  • Parkering lige ved døren
  • Af nuværende lejere kan bl.a. nævnes Lagkagehuset, Fitness World, Rema1000, Maxi Zoo og Sushi Restaurant
  • Årlig leje kr. 318.000,- (kr. 26.500,- pr. måned/ekskl. drift)

Retail

Leje kr. 318.000
Areal 159 m2
Sagsnr. 286200
Adresse Vallensbæk Stationstorv
2665 Vallensbæk Strand
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Udendørs
Luk