Fabriksvej 10, Odense S

Velbeliggende domicilejendom med lager og administration

Beskrivelse

I attraktivt og veludbygget erhvervsområde udbydes hermed på vegne af GLS Danmark A/S yderst velindrettet og nyere logistik- og distributionscenter til salg. Selve ejendommen er opført i 2003 med en efterfølgende tilbygning af lageret i 2006. Ejendommen fremstår overalt i særdeles præsentabelt og i velvedligeholdt stand opført i betonelementer med built-up tag. Selve ejendommen er opdelt i en administrationsafdeling med direkte adgang til lagerhallen. Administrationen er indrettet med kontorafsnit i form af 3 enkeltmandskontorer samt et tilhørende mødelokale. Derudover pænt køkken og kantine samt henholdsvis dame- og herreomklædning og rengøringsrum. Derudover findes stort åbent kontorlokale med modtagelse samt serverrum. Lagerhallen er søjlefri og særdeles veldisponeret således indrettet med kørefast betongulv og med en loftshøjde på 4 m til drager samt ovenlysvinduer. Hallen er udstyret med i alt 41 porte fordelt med 20 porte på hver side samt en enkelt port bagerst i hallen. Der er opsat kaloriferevarme. Derudover 2 toiletter, teknikrum samt mindre kontor i direkte forbindelse med hallen.
Ejendommens udenomsarealer er udlagt til befæstede arealer med optimale tilkørselsforhold. Derudover er hele grunden fuldt hegnet og sikret således med 88 kameraer fordelt udvendigt samt inde i lagerhallen. Derudover er der adgangskontrol på porte samt perimetersikring på markeret område.
Alt i alt en fantastisk dynamisk og veldisponeret ejendom med optimale logistikforhold samt mulighed for yderligere tilbygning. Beliggenheden midt i Danmark tæt på motorvejen gør ejendommen attraktiv for hele logistik- og distributionsbranchen.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 2.085 m² - heraf 244 m² administration og 1.841 m² lager
  • Nyere logistik- og distributionscenter
  • Særdeles gode faciliteter såvel ude som inde
  • 41 særskilte porte/ramper tilknyttet lageret
  • Beliggende midt i Danmark med adgang til motorvejsnet
  • Pris: kr. 11.500.000,- kontant

Industri & logistik

Areal 2.085 m2
Pris kr. 11.500.000
Sagsnr. 286356
Adresse Fabriksvej 10
5260 Odense S
Udendørs
Udendørs
Hall
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Møderum
Gang
Spisestue
Køkken
Værelse
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Facade
Facade
Udendørs
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Udendørs
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk