Ellehammersvej 84, Vadum

Butikslejemål med facade mod hovedvejen

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i Vadum, der ligger 12 km nord for Aalborg. Vadum er en pæn forstad til Aalborg og består primært af børnefamilier.
Vadum er, af Aalborg Kommune, udpeget som en oplandsby med et særligt vækstpotentiale, som den eneste i den nordvestlige del af Aalborg Kommune. Der er endvidere i november 2017 godkendt en lokalplan for den nordlige del af Vadum, der åbner op for opførelse af ca. 140 nye boliger. Eurodan Huse og Sølund Vadum Invest opfører 40 parcel- og gavlhuse, mens Nørresundby Boligselskab i første omgang opfører 24 lejligheder, med mulighed for yderligere 76. Byggeriet forventes påbegyndt i foråret 2018.
Ejendommen er beliggende ud til Ellehammersvej, der er hovedvejen gennem Vadum, og som forbinder Vadum, Nørhalne mv. med Nørresundby og Aalborg. Beliggenheden er et tidligere butiksområde, og anvendelsen er stadig udlagt til centerformål, hvilket giver mulighed for mange forskellige anvendelser. Vadum Genbrug flytter i nær fremtid ind i nabobygningen, hvilket vil medføre en betydelig trafik af handlende.
Ejendommen er tidligere anvendt som dagligvarebutik for Rema 1000, og bygningen er indrettet som en normal dagligvareforretning.
Udenomsarealerne er anlagt med asfaltbelagt parkeringsområde med ca. 40 afmærkede parkeringspladser.
En regulær ejendom med særdeles mange anvendelsesmuligheder.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 747 m²
  • Attraktiv beliggenhed med stor synlighed
  • Ny lokalplan med mulighed for 140 boliger i samme ende af byen
  • Stort tilhørende parkeringsareal
  • Årlig leje: kr. 373.500,- (kr. 31.125,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 373.500
Areal 747 m2
Sagsnr. 286094
Adresse Ellehammersvej 84
9430 Vadum
Luk