Hellerupvej 40A, st.+ m.fl. Hellerup

"Café Apoteket" afstås

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i den yderst præsentable hjørneejendom, på hjørnet af Hellerupvej og Sofievej. Butikken er beliggende i stueplan, og en del af 1. sal. Lige overfor er Hellerup Station beliggende, hvorfor det er et absolut trafikeret knudepunkt i byen.
Lejemålet har tidligere, og er stadig den dag i dag, kendt som "Café Apoteket". Caféen er kendt af mange i Hellerup og omegn og har bl.a. været benyttet til festlige arrangementer som konfirmationer, bryllupper, fødselsdage mv.

Lejemålet fremstår i dag som blandet café / detailbutik, med mulighed for udeservering.
Lejemålet byder på smukke stuklofter, og er indrettet med en flot, ældre fyldningsdør, der åbner op til caféarealet. Bagerst i lokalet er en stor bar indrettet, med alle fornødenheder lige ved hånden.
Ved siden af baren er der nedgang til personale-faciliteter, kundetoiletter og ikke mindst et stort industrikøkken, med alle de hårde hvidevarer det kræver for at kunne servicere de mange gæster.
Der er desuden direkte udgang fra baren til det store, indhegnede udeserveringsområde med plads til mellem 60 og 80 siddende gæster. I udeområderne er der opsat markiser og varmeblæsere.
Caféens 1. sal er godt udnyttet med 3 store "stuer", alle med flot sildebensparket, stuklofter, flotte fremhævede detaljer og ikke mindst ualmindelig hyggelig atmosfære. Fra 1. salen er der også en stor tagterrasse, der åbnes op fra et mindre "orangeri", med mulighed for afholdelse af private selskaber mv.
På 1. salen forefindes desuden 2 yderligere gæstetoiletter, hvorfor denne især er ideel til både åben servering men også lukkede arrangementer.
Hele lejemålet emmer af "sans for detaljen", hvor man tydeligt mærker, at der er gjort noget særligt ved indretningen og renoveringen. At der ofte er tale om originale detaljer, gør kun det hele meget mere interessant og gennemført.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 422 m² - heraf 266 m² salgsareal, 85 m² kælder samt 71 m² udearealer
  • Lejemålet må anvendes til café, restaurant, events - herunder vin arrangementer med alkoholbevilling
  • Afståelsesbeløb: kr. 950.000,-
  • Årlig leje: kr. 426.300,- (kr. 35.525,- pr. måned)

Retail

Leje kr. 432.000
Afståelse kr. 1.250.000
Areal 422 m2
Sagsnr. 286417
Adresse Hellerupvej 40A, st.+ kld.
2900 Hellerup
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Terrasse
Kantine
Forretning
Kantine
Kantine
Værelse
Forretning
Forretning
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Forretning
Spisestue
Badeværelse
Værelse
Badeværelse
Køkken
Køkken
Stueplan
Alle plan (3x2)
1. sal
Alle plan (2x3)
Alle plan (1x1)
Luk