Hadsundvej 1, Aalborg

Velbeliggende investeringsejendom i Aalborg - fuldt udlejet

Beskrivelse

Ejendommen er velbeliggende i Aalborgs attraktive bydel - Vejgård med tæt afstand til Ø-gadekvarteret og Østre Havn.

Bygningen er opført med ydervægge i røde mursten, dog med pudset facade i stueniveau. Ejendommen som er gennemgribende renoveret har fået nyt tag samt nye kviste, nye tagrender og nedløb. Under taget er der lavet ny isolering. Tagkonstruktionen er bestående af sadeltag belagt med eternitplader.

Bygningen har endvidere fået ny hulmursisolering, ny varmeveksler og cirkulationspumpe. El i hele ejendomme er udskiftet, herunder nye el-tavler i kælder, el i lejlighederne, dørtelefon mv.

På facaderne - for og bag - er fugerne udskiftet og facaden er vandskuret. Der er isat ny hoveddør. Opgangen er renoveret med brandsikring af opgang, ny belægning på trappen og maling af trappeopgang fortil. Bagtrappen er nedlagt og inddraget til nye bad til boligerne. Nye postkasser er opsat.

I kælderområdet er der isat nye vinduer og døre, hertil er der etableret nye tremmerum samt opsat to industrivaskemaskiner med poletbetaling (kiosken sælger poletter).

Lejlighederne er ligeledes renoveret og alle boliger har fået nye badeværelser opbygget komplet fra bunden. Der er lavet nyt gulv med gulvvarme. Al interiør på badeværelserne er under 8 måneder gamle, herunder håndvaske, fliser mv.

I lejlighederne er væggene opbygget, nypudsede og filtet. Der er lagt nye laminatgulve i 5 lejligheder og nye parketgulve i 3 lejligheder. Alle boliger fremstår lyse og nymalede, med nyt køkken inklusiv nye hvidevarer og emhætter med kulfilter. Flere lejligheder har endvidere fået nye radiatorer, og alle vinduer er plastik og er for nyligt blevet justeret.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 619 m² - heraf 483 m² bolig og 136 m² erhverv
  • Central placering tæt ved Vejgård Bymidte og Østre Havn
  • 1 erhvervslejemål og 8 boliglejemål
  • Årlige lejeindtægter: kr. 738.423,-
  • Gennemgribende renoveret og istandsat efter BRL §5, stk. 2
  • Afkast 1. år: 4,4 %
  • Pris: kr. 13.750.000,- kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 619 m2
Afkast 4,41%
Pris kr. 13.750.000
Sagsnr. 286793
Adresse Hadsundvej 1
9000 Aalborg
Luk