Vermundsgade 19, København Ø

Kontorlejemål tæt på den nye metro

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende på Østerbro tæt ved grænsen til Nørrebro. Ligger ikke langt fra den nye Metrostation, som åbner i 2019 på Haraldsgade - ca. et par hundrede meter. Kreativt miljø med både kontor og boliger.

Kontorlejemålene befinder sig i forhuset mod vejen og er på henholdsvis stuen og 2. sal og på hver på 178 m². 1. salen er netop udlejet.

I kælderplan er i alt 5 lejemål af varierende størrelse. Kælderen er højloftet og tør, da udlejer har lavet dræn og ny belægning i gården. Der er varelevator fra indgangspartiet i baghuset og direkte med til kælderlejemålene. To af kælderlejemålene er ekstra højloftede, hvorfor lejen er højere end på de 3 andre.

Lejemålet på 2. salen er totalt istandsat med nye gulve, nyt køkken, nye toiletter, nymalede vægge og lofter etc.

Standen af lejemålet i stueetagen er under middel stand med bl.a. gammelt køkken og ældre toiletter, ældre parketgulve, der trænger til afhøvling. Denne etage kan istandsættes efter nærmere aftale mellem lejer og udlejer, men i nærværende prospekt er lejen fastsat med baggrund i lejemålets nuværende stand. Lejer kan også selv vælge at istandsætte lejemålet for egen regning og tage lejemålet til den udbudte leje.

I lejen er inkl. udgifter til ejendomsskatter, dækningsafgift, forsikring, udvendig vedligeholdelse, snerydning samt trappevask.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Ledige lejemål: Stuen: 178 m² kontor, 2. sal: 178 m² kontor
  • Herudover 5 kælderlejemål, fra 37 m² - 90 m², i alt 315 m²
  • Det er muligt at indrette hver etage med op til 18 eller 24 pladser
  • Vareelevator direkte til kælderlejemålene
  • Årlig leje kontor fra kr. 895,- pr. m² - kr. 1.295,- pr. m² ekskl. drift
  • Årlig leje kælder fra kr. 400,- pr. m² - kr. 500,- pr. m² inkl. drift

Kontor

Leje kr. 532.320
Areal 671 m2
Sagsnr. 286883
Adresse Vermundsgade 19
2100 København Ø
Plantegning
Luk