5220 Odense SØ, Blangstedgårdsvej 8

Flotte kontorlokaler i brugervenlig ejendom

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende på Blangstedgårdsvej - tæt på motorvejen og med særdeles gode parkeringsforhold. Ejendommen indeholder flere IT-virksomheder samt kreative virksomheder.

Man entrerer lejemålet via hovedindgangen med mulighed for at benytte sig af den fine reception/modtagelsesområde med tilhørende loungeområde til gæster af huset. Derefter går man videre til højre og direkte ind til selve lejemålet, som er adskilt via en fordelingsgang med enkeltmandskontorer på venstre side samt større åbent kontorlandskab på højre side.
Fortsætter man videre ad fordelingsgangen mødes man derefter af et stort åbent kontorlandskab med dejligt lysindfald fra ejendommens hyggelige atrium/gårdhave. I bunden af lokalet findes 2 større mødelokaler samt adgang direkte ud til fællesarealerne.

Der er til lejemålet et mindre køkken og spisestue, men der er herudover ligeledes mulighed for at tilkoble egne køkkenfaciliteter, ligesom der forefindes større fælleskøkken med tilhørende kantineforhold.

Der findes toiletter flere steder på de fælles gangarealer, ligesom der er mulighed for at benytte kælderen til installation af serverrum, hvis der måtte være behov herfor.

Der er ventilation tilkoblet hele ejendommen.

Generelt om ejendommen kan siges, at den er særdeles funktionel med flotte og indbydende fællesarealer i et område tæt på motorvejsnettet og Odense centrum i øvrigt.

Kan opdeles fra 200 - 400 m².

Energimærke: D
  • Samlet etageareal: fra 200 - 480 m² kontor inkl. fællesarealer
  • God central beliggenhed - tæt på motorvejen
  • Flot reception/loungeområde til lejemålet
  • Åbent kontormiljø med tilhørende mødelokaler
  • Innovativ flerbrugerejendom med god synergieffekt
  • Årlig leje: kr. 700,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 336.000
Areal 480 m2
Sagsnr. 287083
Adresse Blangstedgårdsvej 8, st.
5220 Odense SØ
Set fra haven
Set fra haven
Set fra vejen
Spisestue
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Spisestue
Spisestue
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Køkken
Terrasse
Luk