Flakhaven 1, Odense C

Topplaceret nyopført butik udlejes

Beskrivelse

Hermed udbydes særdeles velbeliggende butik/restauration i absolut centrum af Odenses gågade med naboer som Magasin og Sinnerup. Ejendommen står foran en større ombygning, eftersom der altid har været pengeinstitut og Danske Bank og Home nu har valgt at flytte deres aktiviteter gennem mange år på adressen.

Lejemålet vil i samråd med udlejer blive gennemgående renoveret, hvorfor der således er en høj grad af medbestemmelse fra lejers side i forhold til dennes anvendelse.

Den unikke og historiske ejendom sammenholdt med den fantastiske beliggenhed med et kontinuerligt stort kundeflow giver således særdeles attraktive vilkår for enten detail eller restauration. Selve lokalet er udstyret med en meget god loftshøjde og en regulær indretning med stort salgsareal kombineret med adgang til lager og personalefaciliteter bagerst i lokalet.

Der er mulighed for at tilknytte yderligere arealer til lejemålet såfremt dette ønskes. Colliers International kan kontaktes for yderligere drøftelser omkring jeres tanker vedrørende denne spændende mulighed.

Ejendommen har et gyldigt energimærke med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 174 m² butik inkl. personalefaciliteter
  • Nabo til Sinnerup og Magasin
  • Beliggende i historisk ejendom
  • Stor medbestemmelse på nyindretning
  • Årlig leje: 783.000,- (kr. 195.750,- pr. kvartal) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 783.000
Areal 174 m2
Sagsnr. 286767
Adresse Flakhaven 1
5000 Odense C
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Plantegning
Luk