Flakhaven 1, Odense C

Topbeliggende og charmerende kontor udlejes

Beskrivelse

Denne historiske ejendom har gennem de seneste 144 år fungeret som bankfilial, men nu får de historiske rammer nyt liv. Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere disse unikke og herskabelige kontorlokaler til genudlejning som senest har huset Danske Bank. Lokalerne er beliggende på 1. sal med særdeles præsentabelt adgangsareal direkte fra Flakhaven direkte overfor Odense Rådhus.

Lejemålet har en fleksibel og nutidig indretning med højt til loftet og tæppefliser således med særskilte kontor- og mødelokaler i forbindelse med store åbne kontorfællesskaber. Fra samtlige afdelinger er der adgang til toiletter og mødefaciliteter, ligesom der er adgang til større fælles kantine.

Enkelte chefkontorer og mødefaciliteter er indrettet i imponerende herskabelig og eksklusiv stil med højt til loftet, stuk og gerikter. Det giver en helt særlig sjæl til lokalerne, som ved indflytning vil blive opdateret i samråd med lejer, så en nutidig indretning sikres med respekt for den historiske ejendom. Der er installeret klima og ventilation i lejemålet.

Der er mulighed for opdeling af kontorerne efter nærmere aftale med udlejer.

Hvis du ønsker en central beliggenhed med høj profilering samt masser af sjæl og historie, så får du det hele i denne fantastiske ejendom lige midt i hjertet af Odense. Stueetagen genaktiveres til enten butik eller restauration for at sikre en fremtidig funktion i tråd med udviklingen.

Ejendommen har et gyldigt energimærke med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.146 m² med mulighed for opdeling
  • Eksklusive kontorer ved Odense Rådhus
  • Fantastisk eksponering i historiske rammer
  • Parkeringskælder under naboejendommen
  • Cafeer og byliv lige uden for vinduerne
  • Årlig leje: 974.100,- (kr. 850,- pr. m²) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 974.100
Areal 1.146 m2
Sagsnr. 286769
Adresse Flakhaven 1
5000 Odense C
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Stueplan
Luk