Flakhaven 1, Odense C

Topplaceret nyopført restauration eller butik udlejes

Beskrivelse

Denne historiske ejendom har gennem de seneste 144 år fungeret som bankfilial, men nu får de historiske rammer nyt liv. Colliers International har hermed fornøjelsen af at præsentere disse unikke lokaler til genudlejning som senest har huset Danske Bank. Beliggende lige over for Odense Rådhus med et stort åbent rådhustorv i mellem, giver dette naturligt helt fantastiske muligheder for eksponering og udeserveringspotentiale til eventuel restauration. Ejendommen er meget velkendt i gadebilledet og derfor et visitkort i sig selv for nye lejere. Der garanteres et kontinuerligt og højt kundeflow.

Tanken er at skabe helt nye rammer for butik og restauration, hvorfor lokalerne nu står overfor en gennemgribende renovering. Dette giver en høj grad af medbestemmelse fra lejer, da denne i samråd med udlejer har mulighed for at medvirke aktivt i planlægningen heraf.

Selve lokalerne er meget åbne og regulære med store flotte vinduespartier mod gadeplan. Der er mulighed for at skabe en helt unik loftshøjde i lokalerne, hvilket vil gøre det endnu mere relevant for den nye anvendelse. Derudover kan kælderen med fordel tænkes ind i den fremtidige anvendelse, da denne er udstyret med særdeles anvendelige personalefaciliteter i form af omklædning og bad samt lager. Derudover er der elevator fra stueplan til kælder, ligesom der er særdeles gode adgangsforhold til varetilkørsel og cykelparkering for de ansatte. Endvidere findes den imponerende store bankboks i kælderen med direkte elevatoradgang, som oplagt kan omdannes til restaurationslokaler i helt unikke rammer, som ikke findes andre steder i byen.

Med andre ord sætter kun fantasien grænser for, hvordan dette ekstraordinære lejemål kan genanvendes. Ombygningen vil naturligvis blive foretagetaget med respekt og hensyn til de historiske rammer. Man søger derfor en seriøs lejer/sparringspartner, hvor parterne i fællesskab kan finde det helt rigtige setup for genaktivering af Odenses med afstand mest spændende og originale lejemål, hvad enten det skal omdannes til butik eller restauration.

Colliers Internationale kan kontaktes for yderligere information omkring dette fantastiske lejemål i historiske rammer.

Ejendommen har et gyldigt energimærke med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.451 m² butik/restauration - andel af kælder tillægges efter nærmere aftale
  • Kan opdeles i enheder fra 500 m²
  • Fantastiske historiske rammer i unik ejendom
  • Uanede muligheder for ny indretning
  • Framragende udeservieringspotentiale
  • Årlig leje: 3.482.400,- (kr. 870.600,- pr. kvartal) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 3.482.400
Areal 1.451 m2
Sagsnr. 284715
Adresse Flakhaven 1
5000 Odense C
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Plantegning
Plantegning
Luk