Nørregade 22, Odense C

Blandet investeringsejendom i hjertet af Odense sælges

Beskrivelse

Spændende ejendom bestående af 3 selvstændige ejerlejligheder med erhverv i stueplan og 2 beboelsesejerlejligheder. Ejendommen er beliggende i det charmerende Nørregade som er velkendt som én af byens ældste kvarterer således med autentisk byggestil og specialbutikker i stueplan. Endvidere ligger ejendommen som nærmeste nabo og en integreret del af centrums største byfornyelsesområde ved Thomas B. Thriges Gade. Der er således et stort potentiale i forhold til ejendommens videre anvendelse.

Selve ejendommen er opført i 1903 og efterfølgende løbende renoveret. Facaden er opført i mursten og teglsten på taget. Erhvervslejemålet er udstyret med særinstallationer til restauration i form af ventilation, udsugning samt vand og afløb og fedtudskiller i kælder.

Lejligheden på 1. sal er særdeles præsentabel og velvedligeholdt, således indrettet med stort køkken med masser af skabsplads, opvaskemaskine mv. Endvidere adgang til 2 gode stuer i forlængelse af hinanden samt entre med videre adgang til soveværelse og toilet/bad med vaskemaskine. Gulvet er belagt med trægulv.

2. salen fremstår lidt mere slidt og trænger til renovering, hvorfor denne overtages ledig til købers disposition. Lejemålet er indrettet med åbent køkken med adgang til et værelse på den ene side og stue i forbindelse med endnu et værelse til den anden side. Ydermere adgang til toilet/bad med vaskemaskine.
Således er der også her mulighed for istandsættelse med efterfølgende merindtægt til følge.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Samlet etageareal: 288 m² - 101 m² erhverv og 187 m² bolig
  • Årlige lejeindtægter ved fuld udlejning: kr. 327.786,-
  • Afkast 1. år: 5,17 %
  • Lejlighed på 2. sal ledig for køber
  • Afskrivningsgrundlag: kr. 1.403.040,-
  • Pris: kr. 5.450.000,- kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 288 m2
Afkast 5,17%
Pris kr. 5.450.000
Sagsnr. 287492
Adresse Nørregade 22
5000 Odense C
Luk